Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Tuinterras open!

17 juni 2024 - Oei oei, wat moeten we lang wachten op de zomer dit jaar… We hopen allemaal dat het eindelijk warmer en droger wordt! Maar wij zijn er helemaal klaar voor om ons tuinterrasseizoen te openen! 

Vorige week 2 speciale openingsdagen gehad om met onze medewerkers te oefenen en de puntjes op de i te zetten. Vanaf nu zijn we elke maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:30 geopend. Kom gezellig langs voor een heerlijke bakkie koffie, vers thee uit de tuin, een glas sap, of onze huisgemaakte limonade.

Heb je trek in een stevige lunch? Kom dan op maandag, donderdag of vrijdag langs. We hebben heerlijke heerlijke soep gemaakt van verse ingrediënten uit onze tuin, en ambachtelijk gebakken biologisch desembrood van Gerard en Suus uit Wijk en Aalburg. Of je nu van volledig plantaardig, vegetarisch, of een lunch met vlees houdt, er is voor ieder wat wils!

Op zaterdag kun je naast wat drinken en een lekker gebakje ook terecht voor een eenvoudige lunch.

Vergeet niet om voor of na je bezoek aan ons terras een wandeling door onze wandeltuin te maken. Wandel over de paden die speciaal voor jong en oud zijn aangelegd. Kijk rustig toe hoe de groenten groeien, de bloemen bloeien, en de insecten hun werk doen. Wat je reden ook is, kom langs, ontspannen en genieten van alles wat onze tuin te bieden heeft.

Pluk de dag, proef de tuin!

Zoals de naam al zegt, is het Tuinterras buiten en daarom bij erg slecht weer niet open. Als we gesloten zijn vanwege het weer, zal dit op onze socials en website te lezen zijn.

Sjabloonvierkantsocials

Wil jij werken in onze zorgtuin? Stuur ons een e-mail.

gewand280923-24