Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Vrijwilligers gezocht

Madam Jeanet is een kleinschalige zorgtuin en biedt met liefde en aandacht ondersteuning aan deelnemers met psychische problemen of een lichte verstandelijke beperking. De kleinschaligheid is onze kracht, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van bereikbaarheid. Niet iedereen kan zelfstandig reizen, en vervoersindicaties vanuit de gemeente bieden niet altijd een passende oplossing.

Daarom doen we een oproep en hopen we op jullie hulp! Denk je, "Hier kan ik wat in betekenen"? Dan horen we heel graag van je! Alle hulp is welkom, maar omdat we echt op zoek zijn naar een vaste en structurele oplossing, gaat onze voorkeur uit naar een aantal vaste vrijwilligers.

Misschien ligt de zorgtuin wel op je woon-werkroute of past het in je vaste ritme, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen in de symbiosewinkel ;) Onze zorgtuin is geopend op maandag, donderdag en vrijdag, vanaf 9 uur 's ochtends tot 4 uur in de middag. Het zou fijn zijn als het lukt om met een speling van een half uur iedereen compleet te hebben en aan het einde van de dag weer uit te zwaaien.
Momenteel zijn we vooral op zoek voor vervoer voor deelnemers uit Gorinchem.

Heb je interesse, wil je meer informatie, of ken je iemand die kan helpen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op. Samen kunnen we een verschil maken!

Stuur een mailtje info@madamjeanet.com of bel met Tineke 06 21207175

Oproep
gewand280923-75
GewAnd280923-37
gewand280923-41
gewand280923-46
gewand280923-32
lucht_overzicht
gewand280923-70

Wil jij werken in onze zorgtuin? Stuur ons een mailtje.

gewand280923-24